Cennet-Kokulum Aslymn Benim 2.canım ilk hamilelikte hemen çıkmıyor benim ilk hamileliğim de 6.aydan sonra çıkmıştı. Ama tabi kişiden kişiye değişir bu durum iç karnın genişse biraz geç belli olur göbüş 🥰🥰😇😇😇
Habus haziransekiz İlk gebelik. 14. Hafta çektim bunu şu an 17 yiz ama çok da bir farkı yok bu halinden 😂 gören ben senden daha hamileyim diyor ama napayım benim hoşuma gidiyor bu hali bile 🥰🥰
haziransekiz Habus anaaammm sen kendinde çok zayıfsın iç karnın geniştir normalde zayıflar da çabuk belirir 🥳
Habus Heyla demeyin öyle ya bebek o valla açken de böyle tokken biraz daha fazla oluyor 😂 normalde dümdüzdü. Kızım o benim minnoşum 🥰🥰
Heyla Habus kızın inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir 🥰sana öyle diyorum ama bende böyle olsun isterim o haftalara gelince
Azra41 haziransekiz 1.68 67 kiloyla hamile kaldım sonra tartilmadim bıdaha bilmem ki ama diğer hamileliğimde de de böyle belirginlesmistu karnim
Habus haziransekiz 5.5 kilo aldım daha yolun başındayım inşallah çokça alırım 🥹🥹 çıksın ya çok istiyorum göbüşlü olmak 🥰
Edabykl haziransekiz Benim ilk gebeligim 14.haftamda basladi karnim cikmaya suan 19 haftaligiz cok şükür gayet guzel duruyo karniniz 🙈😂🌸
Habus Heyla amin inşallah sağlıkla gelsinler de önemli olan o 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de 🌸
haziransekiz Cennet-Kokulum ben 16da hissedeceğim diye düşünüyorum:) ilk gebeliğim de de 16da hissettim tabi o zaman çok zayıftım 🤣