haziransekiz Kızlar 14 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim karnım çok erken çıktı. İkinci gebelikler de böyle oluyormuş sizde durumlar nasıl :))))
Cennet-Kokulum haziransekiz Maşallah bende 14 haftalık hamileyim zaten göbeğim vardı şuan anlayamıyorum çıktı mı çıkmadı mı 😂😂
cileklicookie haziransekiz ya 17 oldum benimde net bu kadar vardi göbeğim ama bir kac gündür birden pat diye kayboldu resmen indi bildigin karnim cok kafaya takmis durumdayim Gebeligim bu arada hic kilo almadim henüz ama gobegim vsrdi ya hatta resim yüklerim birazdan
Sehrbnon12 haziransekiz ya ben 10 haftaya giricem ikizlerimle inan senin 14 haftalık göbeğin kadar olmus canım bilmiyorum 1.76 boyunda 65 kiloyum yani zayıfım da acaba ikizler diyemi erken cıktı diyorum
Cennet-Kokulum haziransekiz Benimde ilki mecburi sezaryen canım peki karnının alt bölgesi hala uyuşuk mu benim 3 sene olacak geçmedi ya
Cennet-Kokulum haziransekiz Ömür boyu geçmez diye duydum. Birde şunu düşünüyorum şimdi bu uyuşukluk bebeğin ilk hareketlerini hissetmemizi engeller mi acaba kafamda deli sorular 😂😂😂😂😂
Sehrbnon12 haziransekiz aynen yaa bide gogus altından kafes varya oradan şişeye basladı göbeğim canım sen daha iyi bilirsin seninde öyle mi oldu