220821 Sabahtan beri iç çamaşırım ıslanıyor normalde de çok akıntım olur ama bu renkli degıl hafif hafif ıslaklıklar oluyor ama nişanımda gelmedi sancım da yok sadece mide yanmam var
D-Busra 220821 evet benim suyum gelmişti sadece, sancım da yoktu nişanım da gelmemişti hastaneye gitmiştim açıklığıma bakıp yatış vermişlerdi. Su da 1 çay bardağı kadar falan geliyor şeffaf oluyor kendi kendine geliyordu ara ara
Emirin_Annesi02 220821 sızıntı oluyor herhalde keseden. Bu durumda hemen hastaneye gitmeniz gerekir enfeksiyondan korunmak için. Belki doğumu başlatırlar. Bir de nişan gelmeden su gelir .
Cansugamze_ Nişanım sancım olmadan suyum gelmişti bnm bide karnım sertleşiyodu doktorunuza bi haber verin istrseniz
220821 Emirin_Annesi02 emin olamadım yine de bir iki saat daha bekliyim düzenli gelmeye devam ederse giderim dedim
D-Busra 220821 2cm açılma vardı rahme sallama çay gibi bir şey koydular ucunda ip vardı dışarıda neydi o bilmiyorum :)) ondan sonra sancılarım başladı ve 4 saat sonra normal doğum yaptım