Aydan21 İçimde Adet Ağrısı gibi bişeyler var , kafam dönüyor , Hiç bişey yapmak istemiyorum uzanıp dinlenmek istiyorum. Ayaklarım agrıyor anlamadım bu nee. Gebelik testi yapmadım yürek edip yapamıyorum , negatif cıkarsa üzülürüm 😭
Hnd3535 Aydan21 benimde son adetim 23 nisandı. Bat da 21i mayıs Bu günlerde yumurtlama gerçekleşti. Çatlatma iğnesi vuruldum. Aynı belirtiler bende de var. Adet gününüze daha çok varmış muhtemelen yumurtlama gününüzdesiniz. Test yapıp hayal kırıklığına uğramayın nacizane tavsiyemm
Ormanmeyveli Aydan21 Bacım üzülme kırılma ama daha 2 gün önce yumurtlaman olmuş. Sen o günleri degerlendirdin mi? Degerlendirdiysen 2 günde bebek nasil tutunsun? Bebeğin tutunmasi 12 günü bulur. 15. Günde test yaparsin. O da yaklaşık mayısin 20sine geliyor. Yani öyle kafana göre dün iliskiye girdim bugün test yapayimla hamile kalamazsin. Bir takvim tut kendine İnternette dollenme yerlesme yumurtlama süreleri falan yaziyor iyice bir araştır. Bugün test yap en erken en gelismis test olsun %100 negatif çıkar.
Mor_papatya_ Aydan21 İdrarın koyu gelmesi yetersiz su alımını gösterir. Adetine hâlâ var psikolojik olabilir adetin 1 hafta geçsin en az. Benim bile 7 gün gecikme sonucunda geldi
Aydan21 gebelik testi adet gecikmesi olursa yapıcam , şimdi evde erken gebelik testim var ama bekliycem biraz daha