Bir-susam-hikayesi Merhaba güzel anneler, bhcg 1138 ama çok şiddetli sancı var sağ tüpte, dış gebelik yaşayan annelerimiz bana bu konuda yardımcı olabilir mi? Ne gibi belirtiler oluyor dış gebelikte?
Cemrreedemirci Geçmeyen kanama ağrı yükselmeyen düzenli betahcg görünmeyen kese. En bariz belirti bunlar. Ben hepsini yaşadım.
Ozgeneco Cemrreedemirci benim betam düzenli arttı 2 gün arayla bakıldı ilk 2353 iki gün sonra 5600 3 gün sonra 14549 kese göründü ama doktor hafif sağda dedi oda rahimde perde var rahim kalp şeklinde ondan kaynaklı cuma günü doktora gittim doktor dış gebelik olabilir dedi ve kafam karıştı 🙄
Bir-susam-hikayesi Cemrreedemirci kanama yok sadece bir defa kahverengi leke gelmiş adet başlangıcındaki gibi, geçmeyen ağrı var ama normal gebelik ağrısıyla nasıl ayırt edilebilir ki acaba? Size o günleri hatırlattığım için özür dilerim bu arada:(
Bir-susam-hikayesi Ozgeneco betadaki fazla artış da dış gebelik olma ihtimalini gösteriyormuş, internette her türlü bilgi var ama hangisi doğru bilmiyoruz tabi:( İnşallah güzel haberler alırsınız 🤲
Cemrreedemirci Bir-susam-hikayesi estağfurullah kesenin görünmesi lazım ağrı da zaten haftalarca sürmüyor bariz ağrı benimki tüpü patlatıp iç kanama yaptı. Anlıyorsunuz yani ters bı ağrı olduğunu normal gebelik ağrısı diye bı şey yok karında her yerinde hafif sancı oluyor dinlenince geçiyor dış gebelik geçmiyor ağrısı
Damla4141 Bir-susam-hikayesi bende suan dış gebelik yasıyorum betam düzenli arttı ama kese hem alttan hem üsten görünmedi iğne vuruldum bekliyorum ama baya agrışarım var inş ameliyatsız altlatırım
Bir-susam-hikayesi Damla4141 inşallah sorunsuz atlatırsınız, çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim bilgiler için🤲🤲