Tuba704 Arkadaşlar 36. Haftamdayım bugün doktor kontrolüm vardı doktor bebeğin gelişimini tamamladığını artık yavaş yavaş gelmesini istediğini belirtti oysa daha 25 günümüz var 🙄 Günde 1 fincan adaçayı içmemi 4-5 tane de hurma yememi belirtti ama ben yaparmıyım bilmiyorum tabiki en doğrusunu doktorlar bilir ki doktoruma güvenim sonsuz bu arada ama sizce de erken değil mi? Ne kadar beklerse 40. Haftasına kadar o kadar iyi değil mi? 🙈🙈 çok kararsızım 🤔🤔
ElifKarata Tuba704 canm zaten hurmayla çayı tükettiğin gibi bebekgelmiyor 😍😂 keşke gelse . 36 . Haftamdan beri hurma yiyiyorum ama bak bugün 39. Haftam daha tık yok☺️☺️☺️
Tuba704 ElifKarata evet senin hikayeni de merak ediyorum😊 En kısa zamanda yaz lütfen adaçayını denedin mi?
dddy Hurma öyle direk etkilemez ki doğuma hazılık olarak önermiş doktorun bence bi sıkıntı olmaz ben 35. Haftamda başladım 40 olcam hala gelen giden yok 😄
ElifKarata Tuba704 denemedim canm ama duymuştum başlarda içmek yasaktı doğumu tetiklediği için iyi oldu hatırlattın cok sağol🤗🙏😍bende merak ediyorum nasıl bir hıkayem olucak insalalh hayrlı doğumlarımız olur