merveeedemir 4000lik enox kullanıyorum doğum yapan anneler veya bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim.
Nermin_nur1 merveeedemir ben 4000 lik oksapar kullanıyorum doğum şekli nasıl olacak bilmiyorum ama doğumdan bir gün önceye kadar dedi doktor aspirin hapta 36 da kes dedi
Lylaars Zarifhnm1 sadece iğne ile demekki iğne de baya etkili oluyor ben aspirinin daha kuvvetli olduğunu duymuştum da
Lylaars Nermin_nur1 bana aspirini 34 de kes dedi acikcasi kesmeye korkuyorum acaba bende mi devam et sem
Fatma0090 merveeedemir ben gecen serklaj oldum bana salı günü vur carsamba günü vurma sakın dedi persembe de serklaj oldum ama sezeryan da nasıl bilmiyorum
Nermin_nur1 Lylaars canım doktor ne diyorsa mecbur yapmak zorundayız Allah korusun kafamıza göre hareket edersek belki yanlış bir şey yapmış oluruz 🙏🏻
Zarifhnm1 Lylaars benim haptı sadece iğne kullanmadım Doğum sırasında sıkıntı olmasın diye önceden kesiyorlar merak etmeyin zaten 32 den sonra kontoreller sıklaşıyor bir şey olsa görür doktor
Obirgebe merveeedemir dogum yapacagım güne kadar kullandım 2 hamileliğimde de dogumdan snrada 40 gün kullandm 3. Bebeğime hamileyim şuanda dr um riske atamayız diyor