Pamugum_10 Bebek bezi ve ıslak mendil önerilerinizi alabilir miyim kizlar bebeğimin cildi için hem sağlıklı hem hesaplı olacakk?
sansli_anne Pamugum_10 valla şuan hesaplı olarak baby turco var sleepy ve prima fiyat olarak neredeyse aynı olmuş ben prima kullanıyorum şahsen ama baby turcoya geçicem ıslak mendili güzel memnunum ondan
Ozge Pamugum_10 ben sulasil almak istiyorum deneyen varsa bizi bilgilendirin. Doğal geldi ama forumda çok yorum göremedim onla ilgili
mrs_elisah Pamugum_10 bebek bezi baby me ıslak mendil uni kullandık. Kızım şuan 15 aylık. 4 numara bez biraz sıkıntı yaptı sleepy e geçtik. Baby me baya uygun. 2. Paket %50 indirimli oluyo çok ucuza geliyor e bebekte sürekli kampanya oluyor. Baby me ıslak mendili den de herkes çok memnun ve içeriği temizmiş
PrensesFiona Pamugum_10 bez sleepy naturel ıslak mendil de baby turco zeytinyağlı. . 3 marka değiştirmiş biri olarak bunlarda memnun kaldım. İkisde temiz içerkli mühendisin oğlu sayfasında olan ürünlerden ve uygun fiyatlı özellikle ıslak mendil.
Pamugum_10 Çok teşekkür ederim kizlar bende ıslak mendil de baby turco düşünüyorum ama bezde henüz karar verebilmiş degilim bebek bakım seti olarak ne kullanıyorsunuz acaba
altintaslar Unibaby kesinlikle önermem içeriği değişti. Baby me’nin yenidoğan ıslak mendili öneririm. Doktorum da onu önerdi. E bebekten alabilirsiniz. Sleppy natural de iyi. En güvenilir olan “WaterWipes” fakat pahalı. Tercih sizin☺️
Simsim60 Pamugum_10 oğlumda da prima bez ve ıslak mendilini kullandım hiç pişik olmadı.şimdi kızıma da prima aldım