zeynepp1 Kızlar nişan geldikden ne kadar süre sonra doğum olur sizce iki gündür çok yoğun geliyor beklemedeyim 3 cm açılmam var
papatya56 Asillll16 zeynepp1 Nişan hangi renk oluyo 37+6 haftalıgım benimde az önce sarı renkte geldi nişan mı acaba ilk hamileligim bilmiyorum
eddaaaa zeynepp1 bende 4 gündür bekliyorum canım 5 cm açılmam var ama rahim ağzı incelmemiş 😞 bebek yukarda dedi doktor düzenli sancılarımı bekliyorum
zeynepp1 papatya56 benimki sarımsı bir avuç dolusu kadar yoğun kıvamda sümüksü bir akıntoydı hafif kanlı
Seyma_ck zeynepp1 doktorum aynı gün de olabilir 2 hafta sonra da doğum olabilir dedi kişiden kişiye değişiyormuş her an hazırlıklı olmalı nişan geldikten sonra.Benim çatı muayenesinden sonra bir miktar kahverengi olarak geldi 2 gün önce beklemedeyiz bakalım.Güzel doğumlarımız olsun inşallah😇
zeynepp1 Seyma_ck benimde o an geldi eve geçtim iki gün sonra tam geldi artk çatı muanesdeki mi nişandı dün gelen mi bilemedim dün ki çok yoğun bir avuç içi kadar sümüksü katı bir akıntıydı çatı muanesndekide az biraz sümüksü akıntı kanlıydı
Seyma_ck zeynepp1 devamı gelmiş sanırım sizinkinin.Bol bol hoplayın,zıplayın,squat yapın,merdiven inip çıkın,ya sıcak duş yada sıcak suya oturun bunlar doktorumun önerileri