acelyavuz Nst ye girecegim bilgi verirmisiniz? Nasıl yapiliyor,ne zaman yapiliyor,nerden yapiliyor,heyecana gek varmi şimdiden çok teşekkür ederim..
Nebyaa acelyavuz yok kız heyecana gerek yok. Ben muayeneden vikinca doktor nstye gir diyo gidiyorum karnıma iki cihaz bağlıyorlar 20 25 dk duruyorum sonra bi kagit veriyorlar onu doktora gösteriyorsun o kadar
Gorkemm acelyavuz nst dediği gidiyorsun karnına 2 tane küçük alet bağlıyor biri ile çocupun hareketleri ve kalp atışı takip ediliyor diğeri ile sancın var mı diye bakılıyor tok git ama hatta tok gitsen bile bi meyve suyu çikolata ye orda daha iyi oluyor 20-25 dk uzanıyorsun sadece o kadar çıkan kağıdı da doktora gösteriyon
NiceNice acelyavuz tok gidersen bebek daha çok hareket ediyor. Sancın çıkarsa da korkma rabbimin izniyle bir sıkıntı olmaz bende 2 gün önce girdim 33. Haftadan itibaren başlıyorsun nst ye girmeye. Sancın varsa eğer bebeğim erken gelmesine karşın tedbir alıyor DR senin ve bebeğin için bu tedbir çok iyi.
Rumuz_07 Nebyaa aç mı tok mu gidilir.? Birde kaçıncı haftadan başlıyor 2 gündür bebeğim rahme iğne gibi tekme atıyor sancı çıkar diye korkuyorum 33.haftada🤦🏻
Rumuz_07 Gorkemm kan tahlili ister mi ondan bilemedim şu haftadan sonra kan isteyeceğim demişti ama unuttum haftasını😂 ondan aç tok bilemedim☺️