mintirik Allahın izniyle son 99 var mı aynı haftalar da olan alışveriş nasıl gidiyor neler aldınız eksik neler?
Minikanne123 mintirik Son 77 100 den sonrası çok çabul geçiyo eksik tamamlamaya çalışıyorum hala 🤦🏻♀️
mintirik gamzeozer16 benimde hızlı desem değil geç desem değil şöyle düşünüyorum ağrılı sancılı hastalıklı zamanlar yavaş güzel zamanlar hızlı gibi🤦♀️😂
Bfbelss_92 Valla eksik olarak da canım sadece benim eksiklerim ve şampuanı kremi falan kaldı Gerçekten alma diyenlere pek aldırış etmeyin fiyatlar o kadar çok artıyor ki
mintirik Bfbelss_92 Luliveannesi badeninannesiii Ozlm0916 Minikanne123 bende bir çok şeyini aldım çünlü fiyatlar ger geçen gün artıyor ve gerçekten insan ağırlaşıyor benimde şampuanı kremi falan kaldı birde kendim için pijama takımı sütyen falan böyle küçük küçük ama herley çok pahalı😂 Bfbelss_92
mintirik Grenpeopl bemce olması gereken aslında ben çok aldım hoca şekerde çıkabilir dedi diyet yazdı bebeğin gelişimi iyiyse hiç problem yapmayın
Ozlm0916 mintirik son 89 👶heycanım artıyor herşeyini aldık beşiği kaldı bide hastane için kendime alacaklarım onuda perşembe günü halledecez allah kısmet ederse 🥰😍
Renginveannesi_ mintirik son 69 🤗🤗 evet canım çok hızlı geçiyor daha o gün 99 diye post açtım çok hızlı zamaaan ya🤲🏻🥺🌺🌺
mintirik Renginveannesi_ yaklaştıkca korku oluyor mu sizdede ben düşündükçe kötü oluyorum yaklaşınca napıcam bilmiyorum. İsteğe bağlı sezeryan mı olsam diyorum normal doğumu başarabşlir miyim bilmiyorum kan fobim var
Ozlm0916 mintirik aynen benimde hastane icin giyeceklerim eksik inan ufak tefekler daha cok yoruyo cinsiyeti ogrenince iyiki ufagini tefegini halletmsm
Grenpeopl mintirik ben bu kadar kiloya bide şeker çıktı bende de diyet yapıyorum yükleme de cok yüksek geldi yani kiloyla hiç alakası yok bence cok kilo alan bi cok kişide çıkmazken bende çıktı 🤷♀️