Merveii Merve2111 thylotun içeriği iyi değil diye biliyorum. Normalde bile kullanmamak gerekiyor onu ki siz hamilesiniz. Bence içmeyin. Bol bol meyve tüketin bence. Bir de günde bı bardak ıhlamur demişti doktorum.
Minnak34 Merve2111 canım bal limon sıcak şeyler anca onlar başka hiç ilaç vermedi doktor bana bi haftadır çekiyorum yavaş yavaş düzeliyor gibiyim 36. Haftadayım geçmiş olsun
ikicocuklubiranne Merve2111 ıhlamur C vitamini tarzı şeyler mümkün mertebe ilaçtan uzak durun. 3. Ayı doldurdum iki üç defa hasta oldum hep ıhlamur, bal falan atlatmaya çalıştım
Merve2111 Merveii Merveii evet arkadaşımın doktoruda önermemiş çünkü toz zencefil ve balla karıştıram bişey olmaz değil mi
Merveii Merve2111 zencefilin çayını bulantı için oneriyorlardi. O yüzden zararı olcagini sanmam. Çok tüketme sen yine de 🙂
Melisabb Yani bilemiyorum doktor önerisi ile kullandım ben bı sorun yaşamadım bende şaşırmıştım doktor verince ama kullandım zaten başka caremde yoktu
Merve2111 Melisabb Melisabb evet bende şaşırdım siz kullandım deyince inşallah bi yan etkisi olmamıştır
Merve2111 Minnak34 yapıyorum ama o da anlık fayda ediyor sonra yine başlıyor teşekkür ederim yinede 💞
Merve2111 ikicocuklubiranne şuan öyle yapıyorum portakal ıhlamur ballı limonlu su ama işte hepsi anlık fayda ediyor sanki burun tıkanıklığı bir türlü geçmiyor 😔