minikkusummm Icim dolup tasiyor bu sabah sünnetimiz var cok korkuyorum cani yanacak diye. Iki saattir internette bebeklerini sünnet ettiren annelerin yorumlarini okuyup agliyorum. Nasil olacak hic bilmiyorum ya insallah cok agrisi sizisi olmaz cok üzgünüm 😞😞😞
Hifaberra minikkusummm kaç aylık canım ? Hiç üzülme Rabb’im şifasını versin inşaallah küçükken olduğu daha iyi olur bezin içinde kolay iyileşir benim yeğenlerim hep kırkının içinde oldu.
Dark minikkusummm birkaç post açtınız cokk gerginsiniz ama inanın buyunce size teşekkür edecek. Hemen iyileşecek ve hiçbir şey anlamayacak. Olması gerekiyor ve en doğru zamanlardan birinde oluyor. Hiç üzülmeyin 🌸
cilem01 minikkusummm bizde 5aylıkken yaptırmıştık . Herşey Allahın izni ile kolay geçsin inşallah bizimki gibi . 1-2 gün sonra geçti gitti acısı sızısı . Rabbim evlatlarımızı korusun . Anneler gününüz kutlu olsun 💐
minikkusummm Dark evet asiri gerginim gercekten. Cani yanacak aglayacak diye cok üzülüyorum. Tesekkür ederim 🙏🏻
minikkusummm cilem01 cok tesekkür ederimm sizinde anneler gününüz kutlu olsun 🌸🌸 sabah olduk sünnetimizi cok sükür üzerimden büyük bir yük kalkti 🙏🏻
cilem01 minikkusummm allahım tez zamanda geçsin gitsin 🤗 Allahım üniforma giydiğini damatlık giydiği günleri görmeyi nasip etsin 🤲
Ocean-blue Birşey olmaz canım fark bile etmiyorlar çıngırak fln sallarken 5 dk lik iş üzme kendini bu kadar. İlerde çok zor oluyor.