Yasemiiiin Yasemin48 hormonlardan normal canim. Artik yavas yavasda dogum korkusu sariyor. Bende senin durumundayim 😅 disari cik esinle temiz hava al iyi geliyor ☺️
ElifKarata Yasemin48 benmde 😋😂😍😍 eşime diyorum seni görünce tutamam kendimi ağlarım görünme bana diyorum 😂😘
Tuba704 Yasemin48 😄😄 bende bende aynen 20 gün var doktor heran gelebilir dedi bıgünde muayanem vardı odasına girer girmez ağlamaya başladım ben fena korkuyorum ondan 🙈🙈
Yasemiiiin Ummi valla keske korkunun bi faydasi olsa 😅😂 elinde sonunda bu yoldan gececez 😂 rabbim insallah hayirli ve kolay dogumlar nasip eder cümlemizee ❤️
NecipBernaSvey Valla benim daha 3. Ayına gircek bebiş ama ben herseye ağlıyorum haberlerde bisey görüyorum ağlıyorum azcık gözleri dolu biri görmiyim ağlıyorum dün film izliyoduk esimle kücük cocuk öldü kaçarken ben bir ağla hıçkıra hıçkıra ama tam kurtulmus neden öldürdüler onu diye onu öldürenlere bela okuyorum falan esim katıldı gülmekten 😂😂🙈
dddy Bende öyleyim ortada bişey yokken eşimle takışıyorum 😬 bebeğin kıyefetlerine bakıp ağlıyorum filan