Havvabuse gulbis1 tüp bebek ile hamileyim 4+5 🤲🤲 bazen kasık ve bel ağrım oluyo bazen olmuyo çarşamba günü kese görmeye gidecem inşallah 🤲🤲
deryarslan00 gulbis1 5+3 üz çok az bel ağrım oluyor harici iyiyiz doktor randevumuzu bekliyoruz inşallah kalp atışını duyarız 🥰
Rukiyeisikmn gulbis1 bende varım 4+5 kesemiz görüldü Allah hepimize sağlıkla kulağımıza almayı nasip etsn :))
Bennu35 Tüp bebek tedavisi görüyorum bugün kan testi verdim sağ kasığımda batma ve bel ağrım oluyor hayırlısı diyelim 🙏🏻😊
Curious Bugün 5+0′ım 💞 Doktorum bugün benden deyaylı kan tahlilleri istedi, 4 gün sonra çıkıyormuş, evimde 2 kedi olduğu için ekstradan toxoplazma’ya da bakılıyor.
gulbis1 Havvabuse hayırlı olsun inşallah iki gün öndesiniz bizden 😍😍 bugün gittik bizde kontrole beta 932 çıktı ama keseyi göremedi
Rukiyeisikmn gulbis1 açıkca benm çok bulantım yok ama ara sıra tiksinme oluyor ama sürekli midem kazınıyor doğal mı bilmiyorm yediklerim dikkat etmeye çalşyorm
Bnmv-1 gulbis1 hayır hiç yok bazen miden yanması oluyor birde sabah ilaç içtiğimde bulanıyor oda ilaçtan kaynaklı herhalde
gulbis1 Rukiyeisikmn maşallah😍 4+4 üz bizde dün göremedik keseyi Pazartesi insallah tekrar bakacak doktorumuz
15ysr11 gulbis1 7+6 yız 2 haftadır doğru düzgün bişey yiyip içemiyorum mide bulantısı iştahsızlık çok fazla 😥 geçtiğimiz Cuma ve önceki Cuma serum taktırdık o derece
Rukiyeisikmn gulbis1 yaa hayırlı olsun rabbim kalp atşlarını ve kucağınıza almayı da nasip etsn sağa salim 🙏