Smye57 Dün de hiç hissetmedim bugün de 27haftalıgım varmı böyle olanlar napmam lazım çikolata da Yedim korkuyorum
suleozturk Smye57 dünden bugüne hiç hareket etmediyse çok uzun bir süre canım ben endişelenince tatlı bir şeyler yiyip soluma yatıyorum direkt belli bir süre sonra hareket ediyor ama sen hissedemiyorsan hiç vakit kaybetmeden acile git mutlaka
Mtzkuzum Smye57 çikolata yada tatlı ye sırt üstü uzan rahatsız olup hareket edecektir. OlmaZsa karnını salla pıt pıt şeklinde vur Allah’ın izniyle inşallah hissedersin
linamom Smye57 bu haftalarda bende de olmuştu 2 gün sessizliğe bürünmüştü sonradan hareket etti ama aklında süphe kalmasın doktora git istersen sırtüstü yat rahatsız olcak hareket etcektir
Findik92227 Smye57 canım 2 gün ve hiç hissetmemissen bi acile git inşallah bi şey yoktur ama gidersen yada hissedersen buraya da yaz çok merak ettim stres yapma uzan dinlen öksür falan uyuyor yada yorulmuştur belki
Tugceonur Smye57 ılık su ile duş al karnına buz gezdir bunlarla da hareket etmiyoraa hastanaye gitmelisin iki gün cok uzun bir süre