Oslemasel Progestanı fitil olarak vajinadan kullanıyorum. Yalnız iki saat sonra iç çamaşırımda erimiş şekilde fitilin bir kısmı atılmış oluyo. Sizde de oluyor mu normal mi ya da yanlış bir şey mi yapıyorum. Mümkün olduğunca derine yerleştiriyorum
seboss_35 Oslemasel Bende tablet olarak kullanıyorum ama vajinal kullanmak daha iyiymiş sanırım sizde herhangi bir yan etkisi oldu mu ? Kaç gündür kullanıyorsunuz ve kaç haftalıksınız
2_kezannelik Oslemasel ilacı kullandıktan sonra kalkmamaya dikkat edin bı yarım saat ama akıntısı illa geliyo
Ahan12 Evet bendede oluyor hatta ben yanlış felan koydugunu düşünüyordum ama herkeste oyle oluyormus kapsul gibu oldugu icin ocindekini alip dis kabugu atıyormuş
Esma46800 Evet kalıntısını dışarı atıyor ben günlük 3 kere iç çamaşırımı değiştiğimi biliyorum baya bi akıntı yapıyo
Oslemasel seboss_35 11 haftalığım 3 gündür kullanıyorum, sersemlik baş dönmesi yapıyor. Gece kullandığım halde gün içinde bir şey yapamıyorum
Deletedmom_12 Ayni sorun bemdede var inanki idrarimdan tiksindim ya ilac kokuyor allahim bir an once kurtarsin bizi
Oslemasel Deletedmom_12 😅😅 vallahi ya 11 haftalığım ne zaman doğum yapacağım diye sürekli hesaplıyorum bazen de niye 9 ay 5 ay olsaydı ya diyom
Oslemasel Deletedmom_12 art Arda 5-6 tane doğuranlar var, benim daha ilk şimdiden 2. Nasıl yapacağım diye düşünüyorum
Yasemibrahim Oslemasel canım akşam yatarken kullan ve fitili kullandıktan sonra vajinanı 2 defa felan sık bırak daha iyi oluyomus öle gidiyomus derine baya ve cok gelmiyo gercekten denedim
Oslemasel Yasemibrahim kanamam açık pembe iki üç damla şeklinde geliyordu, progestan kullanıyorum hala geliyo, peçeteyle silince farkediyorum. Sizde hemen kesildi mi kanama