gulsah_12 Kızlar nasılsınız 23. Haftada olanlar nasıl geçiyor alışveriş yaptınızmı biraz sohbet edelim 🥰(can sıkıntısından 🙈)
Bebetonunannesi gulsah_12 ben 27 haftalığım bebek arabası beşik poşet hastane çıkışlarını aldım biberon vs nevresim takımı yastık muslin örtüler battaniyeleri tamam neredeyse tamamladık 😅
MerveEbru gulsah_12 valla canım bitek büyük malzemeleri kaldı beşik arabası vs. Onun dışındaki herşeyi aldım gibi emzik alıp almama konusunda kararsızım vermek istemiyorum açıkçası
Because gulsah_12 ben puset ve örtüsünü aldım .biberon şampuan emzik aldım .başka bişey almadım .😀çanta almayı düşünüyorum şimdide
Aalleeyynnaa gulsah_12 bebek arabası beşik için son ay da alırım dedim valla başlasam devamı gelecek de sadece bakıyorum neyse alırım diyorum 😂 zıbınları uzun kol mu alıyorsunuz
gulsah_12 Aalleeyynnaa vala bilmıyorumkı 😅ağustos sonu doğum gözüküyor sonbahar bebeği olucak nasipse uzun kol dahamı iyi olur ilk olduğu için baya tecrübesizim 🙈☺️
Aalleeyynnaa gulsah_12 uzun alıcam ben de. 1-2 tane kısa kollu. İlk bebeğim Şubat ayında doğduğu için bende kararsızlık yaşadım ama genel olarak uzun almak mantıklı sanırım 1-2 tane kısa kollu yeterli olur gibi geliyor 😊