Sibelalagoz0 canım bebeği alırlarken kan idrar testi alıyorlar ordaki sonuçlarına bak enfeksiyonun olup olmadığını anlarsın benim oldukça yüksekmiş ama hiç bise demediler , bebeği patolojiye gönderiyorlar ama mol gebelik yada normal gebelik mi diye bakıyorlar . Bende mesela normal denildi bende çok araştırdım . Trombofili paneli testi , kromozom ve gen testi yaptırdım sadece 2 genimde pıhtılaşma çıktı . Adet olmuyorsan istersen bir kaynar suya yarım demet maydonoz ve limon koy karıştır ve onu iç iyi bir adet sökücü ☺️ Sonrasında adetinin 3. Gününden başlayıp soğan kürü uygulayabilirsin ama 15 gün yapılıyor diye biliyorum bu kürü ve senede sadece 1 kez yapıyor . Herşey zamanla yoluna girer ❤️ Ben uyutulmadan ve uyuşturulmadan kürtajı yaşadım etkisi mesela bende çok büyük . Herkesin adeti farklı zamanda oluyor birde kürtaj bitince zaten alttan tekrar bakıyorlar ultrasyonla parça kaldımı diye o konuda da için rahat olsun. En berbat yerde kürtaj olmama rağmen sorun çıkmadı sende hiç bise yoktur . Umarım yakında da bir bebiş haberi alırız senden ☺️