HappyMom Canımız annelerimiz, Anneler Gününüz kutlu olsun! 💜 Anneler, anne adayları ve yüreği annelik sevgisiyle dolu tüm kadınlar, dünya sizinle güzel.🥰
annesinin_beybisi aynenkezoaynen inşallah canim rabbim sana ve isteyen bekleyen herkese en yakın zamanda nasip etsin🧡
Mihrimahvuslat aynenkezoaynen rabbim isteyen herkese sanada banada tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻
Sabibo Çok garip bir hissmiş gerçekten❤ O kadar duygu doluyum ki anlatamam. Bir gün bende Anneler Günü gibi özel bir günde beni tebrik edecekleri anne adayı olacağımı hiç oturup düşünmemiştim. Çok özel, çok güzel bir şey bu.
Fasulyeninannesi1 2 kopek 1 kedi ve 1 fasulye annesi olarak benim de gunum bugun 💃 hepimizin anneler gunu kutlu olsunn 💜
Sermec27 Hem bu dünyada anneliği tadan hem ahirette cennet kuşu olan güzel anneler annesini kaybetmiş anne olmayı isteyen güzel kadınlar hepimizin anneler günü kutlu olsun ♥️🌺 Berat’ım beni cennet annesi yapan güzel oğlum 🌺 Muhammet Talha’m bana bu dünyada anneliği yaşatan güzel oğlum 🌺 İyi ki sızın anneniz olmuşum canım oğullarım 💜
csmaknc HappyMom teşekkür ederiz Annelerimiz Anne olacaklarımız ve anneliği bekleyen anne sevgisiyle dolu olan tüm kadınların anneler günü kutlu olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallah ❤️❤️❤️💐
Luliveannesi Teşekkür ederiz Duygunun en güzelini yaşıyoruz anneler ve anne olmaya hazırlananlar anneler gününüz kutlu olsun🥰🥰