Melekeroglu Kızlar merhaba ben de polip kaynaklı kanama oluyor ve artık her gün her an oluyor. Doktora gidiyorum bebekte veya rahimde bir sorun görünmüyor ama insan yine de endişeleniyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu bu konuda bilgisi olan var mı
Sevensevilen Melekeroglu merhaba kahverengi lekelerimin ve tuvalet sonrası kanamalarımın sebebinin polip olduğunu öğrendim . Doktorum şimdilik 10 gün ilişki yok dedi. Haftaya tekrar gideceğim . Haklısınız endişelenmemek elde değil
Kubra-T Melekeroglu benimde bir kaç hafta önce kanamam oldu baya adet kanaması gibiydi düşük yapacağımı sandım doktora gittim polip varmış doktor içerideki kanı boşalttı o zamandan beri daha olmadı
Sevensevilen Melekeroglu Merhaba her polip kanamanızda doktora gidiyor musunuz bebeği kontrol ettirmek için
Melekeroglu Sevensevilen ilişki bizde tamamen yasak her şeye de dikkat ediyoruz ama kanamalarım hiç kesilmiyor. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Tugcemsiiiu Benimde burnumda polip çıkmıştı ilk gebeliğim de bi anda kanamaya başlıyordu durduramiyodum daha doğum yaptım üç gün sonra bu baktım gitmiş polip