nursedahatira 13+4 59 buçukla başladım yoğun bulantılı dönemde 1 kilo verdim şuan 59um. İlk gebeliğimde 3-4 kilo almıştım bu dönemde bunda biraz temkinli gidiyorum bir de istesemde çok yiyemiyorum
GamzeDurmus nursedahatira İlk trimester da kilo almayı çok önermiyorlar zaten bundan sonra yavaş yavaş bebek de aldıkça almanız sizin için daha iyi olur 🥰
aylinpalaa nursedahatira hiç almadım ilk trimester bulantılı kusmalı geçtiği için, şu an 22+5im 2 kg almışım toplam
_momy_ nursedahatira sofır kilo aldım taki altıncı aya kadar şimdi yedinci aydayım 4 kilo aldım toplamda hızla alıyor gibiyim
Asil_hatun nursedahatira 11 haftalik hamileyim 5 kilo verdim hicbisey yiyemiyorum çokta iyi oldu bundan sonra alacağım için çok kilo qlmis olmam en azindan
Tubacngl Malesef ben kilo alanlardanım yeni evli olduğum içinde bilmiyodum hamile olduğumu dikkat etmedim aksine iştahım açıldı dikkat ediyorum artık 😊
Seyma_ck nursedahatira kilo almak bir yana 3 kilo vermiştim.Hatta tedirgin olmuştum ilk gebelik bi de bilmiyorsun.Ama sonra bir kilo almaya başladım aman aman 39+1 im şu an +16 kilodayım😁
Aslihan-_-95 nursedahatira merak etmeyin son 3 ayda alınması gerekenler alınıyor zaten 😊 benim ilk 5 ayım neredeyse aynı kilodayken devam etti hatta ben aynı kiloda olmamı endişe edip doktora sordum o da bebek aliyorsa sıkıntı yok dedi 5. Aydan sonra almaya başlıyorsunuz ki bebeginiz aliyorsa hiç bir problem yok demektir Allah’ın izniyle 😊