Buketkara Beyza001 valla benimde boyle resmi bende daha öğrenemedim biliyon mu o yüzden sana yorum yapamiycam 🤭🤭
Tospikannesiiiii Buketkara kız gittim dün doktora başka birine kıza benzetiyorum haftaya gene gel dedi
Tospikannesiiiii Buketkara başka doktora da gittim oda kıza benzetti sen bana kız diyip duruyordun haber et diye valla tam belli degil ama sanırım kız 🤣
Buketkara Tospikannesiiiii o neymiş öyle imkanın varsa özele göt yavrum hem renkli de görürsün kaç haftalık ki senin minik 🥰😚
Tospikannesiiiii Buketkara özele gidiyorum zaten ilk gittigim de özeldi 15 hafta oldum kıza benzetiyom ama haftaya gel netleştirelim dedi
Zln2152 Buketkara olsun kuzum önemli değil alıştım ben 😂 22 haftalık oldum halen öğrenemedim ben cinsiyetini. Bu sana attığım görüntü de 12,13 haftalık olan
Tospikannesiiiii Buketkara ay inşallah artık perşembe gidicem net bişi der kafamı çorba ettiler Bi kız Bi erkek 🤣
Buketkara Mert1212 heh şimdi gördüm resmini ama ben bacak arasını görmeden kesin su demiyorum ama kafa yapısı erkek gibi sanki umutlandırmakda istemem tabi 🥰💞😚
Buketkara Tospikannesiiiii yok yok boş belli zaten kız sen pembislere başla maşallah kucağına da almak nasip olsun 🥰🤲☺️🥰🧿