Zeynp Cam biberon seti Banyo seti Bebek bakım çantası Sudocrem pişik için Burun aspiratörü Onun için fizyolojik su elektrikli göğüs pompası Reflü yatağı Organik deterjanlar Çamaşır yıkama torbası Tırnak makasın Uni baby yumuşatıcı Uni baby şampuan Göğüs pedi Bebek temizleme pamuğu Ateş ölçer Sleppy yenidoğan merhaba seti Süt saklama poşeti Bebek yağı Emzik (cinsiyet öğrenince alacağım) 😂 Marka soran olursa yazabilirim. 4 ay önce Doğum yapmış bir arkadaşıma danışarak aldım. Beşik Bebek arabası ve kıyafetleri Kaldı sanırım İlave etmem gereken başka bir şey var mı
Brnactn Zeynp iste boyle yazilar benim gibi tecrubesizler icin cok onemli..❤ normalde cok soguk kanli, heyecanlanmayan sakin dusunen biriyim ama cevremde (sagolsunlar) tavsiyler ust uste gelince kafam allak bullak oldu lazim olan ne gereksiz olan ne tecrubesiz oldugum icin stres oldugumu fark ediyorum😅
Zeynp Hgemr ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine bebedor klinoz saklama kutulu aldım Birde fizyolojik sıvı almak gerekiyormuş onun için
behrem henüz cinsiyetini öğrenmeden deterjan falan almasaydınız keşke, daha doğuma epey var çünkü. pek bilinmez ama deterjanlar da bozulabiliyor özellikle organik olanlar. kapağını açmadıysanız hiç açmayın bari içine hava girmesin de bozulma riski ortadan kalksın :)
Zeynp Brnactn yavaş yavaş alıyorum omlarında aldıkça paylaşırım tecrübeli biriyle yapıyorum alışverişi Bende alışveriş konusunda çok paniğim Fikir olur Bende seviyorum böyle tavsiyeli postları
mrymdnr Bende 27 haftamı bitirmek üzereyim artık başladım alışverişime emzik ve biberon dr browns aldım. Banyo termometresi alıcam. Şampuan olarak Mustelanın setini aldım. Pişik kremi okuduğum bir çok yerde bepanthol tavsiye ediliyor ilave onu düşünüyorum. Banyo için küvet seti ve sünger,file alıcam.Kendime bölüm bölüm liste çıkarttım yavaştan tamamlamaya çalışıyorum eksiklerimi.