Kurtum Ipekyuksel canım maydanozu yemiyosun ya da suyunu içmiyosun sadece sıcak maydanozu avret yerine koyacaksın. Bunun bi zararı yok. ☺ Merak etmene gerek yok yani
OlgaArslan Ipekyuksel ozaman sudan başka hiçbir tavsiyeye uyma sakın bu haftada doğal yolları tercih edeceğine doktorun verdiği ilaçları fitilleri kullan canım. Doğal yollar düşük yapabilme olasılığı çok yüksek aman dikkat et. Allah yardım etsin 🙏
MucizemE Ipekyuksel bende de var doktorum yaban Mersin’i meyvası önerdi onu ye geçeçek dedi ve bol su tüket dedi hemsini yapıyorum inşallah geçer 🙏🏼
MucizemE Ipekyuksel deneme bence doktorum hamilelik döneminde maydonoz dan ve nar dan uzak dur düşük tehlikesi yapar dedi
Sebla55 O maydonoz tutma yöntemi dogru olabilir normalde ama suan gebe ve bence tehlikeli olabılır en ıysı su tabi onuda içebilene şişe şişe
mlsyvz Ipekyuksel hemen olmasa da bir kaç güne iyileştireceğini düşünüyorum. Kızılcık meyvesinin hamilelikte zararı yok hatta faydası var emin değilsen doktoruna da sorabilirsin canım internetten de araştırırsan gebelikte kızılcık meyvesi diye kötü bir şeyle karşılacağını sanmıyorum
Kurtum Efebilal canım içeyecek zaten avret yerine koyacak. Yani oradaki iltihap gitsin diye. Kesinlikle suyunu içmesi gibi bişey demedim zaten. Sadece avret yerine koyacak ki orayı temizlesin. Tabiki dışarıdan olan tampon kesinlikle bebeğe zarar vermez merak etme ☺
Senailhan Sefu Ben de ilk defa duydum ben yedim ilk 3 ay da şimdi de yiyorum 22 haftalık oldum çok şükür birşey olmadı ne yesem araştırırım bir zararı olur mu diye ama öyle bir yazı da okumadım sadece her şeyin fazlası zararlı
MucizemE Sefu evet öyle dediler ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem ben normalde çok seviyorum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum genelde adet gecikmesi çekenlere öneriyorlarmış kanama olsun diye o yüzden yemeyin diyorlar
Sefu Senailhan bende okadar cok seviyorum ki haftada 2 _ 3 defa yiyorum ilk defa duydum 11+2 yim bende biraz ara vereyim olmazsa
Senailhan Sefu Dediğim gibi araştırdığım da öyle bir yazı okumadım ama yanlış yönlendirmek istemem asla çok canın istemediği sürece yeme yine de sen içinin rahat etmesi açısından
Gulistan Ipekyuksel benmde öyleydi yanma yok kaşıntı yok ama testte enfeksiyon ckıyodu yaptm üö gün flan günde iki kre cok rhatm şuan da doktorm bde bol su iç dedi suda içtm şkür ii im canm inş sna da şifa olr sirke