Skn23 Mihrimahvuslat Mihrimahvuslat inşallah ya sabahı bekliyorum valla umarım güzle ilerler . 2 kimyasalım var umarım güzel haberler alırım
Gulcingezer Skn23 kuzum hayirli olsun ins guzel artar tabi regl gecikmezi icin deger dusun benim onceki gebelikte 7 gun kala 10.40 ile ogrenmistm ama gec dollenme olmasi yuksek ihtimal bekle bakalm kanaman olmadi muddetce sknti yok ins guzelce artar haber ver mutlaka
Gulcingezer Skn23 bgun kan verdiysen yarjn degerin saglikli arttigini anlayamazsn 2 3 gun gecince anlarsn kuzum
Skn23 Gulcingezer şöyle düşündüm 2 günde 2 katına çıkıyor ya . En azından bi yarısı kadar yükselirid diye düşündüm. Geçen ayki gebeliğimde çünlü ertes gün verdiğimde de hiç yükselme olmamıştı doktor 24 saatlik değeri de görmek istemişti
Elaeyl Bende kimyasaldan sonraki ay gebe kaldım, insallah artar betaniz 2 güne 1 kan vererek takip yapın
Skn23 Elaeyl yaa inşallah bu seferde kimyasal değildir yarın doktora gidicem güzel haberlerle dönerim buraya
Htc3866 Skn23 regl 4 gün geçtiği halde 336 çıkmıştı burada okuduklarim sağlık ocağında kiler korkuttu doğru kadın doğum uzmanı gittim misler gibi kesemi gördüm içim rahat etti doktor kafanı takma kesen var haftaya gel yine bakalım bebeğe dedi
Skn23 Htc3866 benim ilk hamileliğimde betam 4 gün gecikmesine rağmen 60 dı. Geç döllenme dedi doktorum 4 5 gün geriden geliyordu mesela . Ama bu biraz fazla düşük geldi tabi ki bakalım nasıl olur
Skn23 Elaeyl Ebrueylul18 Dün hastaneye gittim beta verdim 23 çıktı Doktor 2 günlük değer artışını görmem lazım dediği için yarın sabah tekrar kan vericem ona göre birşey söyleyecekmiş yarını bekliyorum anlayacağınız
leona98 Skn23 insallah yarin guzel haberlerle gelirsiniz 🙏🏻❤️ Dua edecegim 🥰 hayirlisi neyse o olsun caninizi sıkmayın 🥰🙏🏻
Skn23 leona98 inşallahhh 1 saat sonra kan vermeye gidicem öğleden sonrw da çıkmış olur sanırım bekliyorum 🙏🙏🙏
Skn23 leona98 Ebrueylul18 Değerim 23 den 38 e yükselmiş progedteronum 8 den 6 ya düşmüş. Bilmiyorum doktor ne der çok olumlu konuşacağını sanmıyorum