Skn23 Ebrueylul18 bende aynı bu testte pozitiftik gördüm geçen ay bu ay yine bakalım inşallah sağlıklıdır rabbim ikimize de sağlıkla versin inşallah
Ebrueylul18 Skn23 amin canım inşallah bende çok istiyorum 😔banada haber ver inşallah sağlıklı gebelik dir ❤️
Skn23 Sabah ilk idrarımla yine aynı erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı . Zaten bu prodoctor erken gebelik testinin yorumlarında yalancı pozitiflik veriyor diye birsürü yorum okudum 🤦🏻♀️ Benimki de yalan çıktı https://imgyukle.com/i/R1Krfe moom222 hunilimom Srdm Nskyhn hunilimom Feridee07 moom222 Gulcingezer Srdm Ebrueylul18 moom222 Ebrueylul18 breg papatya56 Mihrimahvuslat Ebrueylul18
Skn23 Ebrueylul18 inşallahhh mutlaka haber edeceğim böyle geöen ay çok heveslenip kimyasal olduğunu öğrendiğim için böyle aşırı buruk içim umarım bu sefer sağlıkla gelir
breg ayni durum bende de olustu. arefe gunu hamileydim, bayramdan sonra kanamam basladi ve kimyasal gebelik. 🤦🏻♀️ bu ay tam gaz devam. 😅 kimyasaldan sonra hemen hamile kaliniyormus. darisi basimiza. 🙏🏻
Skn23 breg bu arada ne kadar çoğaldı bu kimyasal gebelikler . Bide daha önce düştüğüm falan da var riskli geçiyor benimki biraz umarım sorunsuz sıkıntısız sağlıklı hayırla verir rabbim
Skn23 papatya56 ay maşallahhhhh valla bakalım benimki ne çıkacak 😍 sizde sağlıcakla kolaylıkla alın kucağınıza inşallahhh
Ebrueylul18 papatya56 yaa ne güzel maşallah hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah bende geçen ay kimyasal oldu inşallah olur hemen bidaha
Mihrimahvuslat Skn23 iyi düşünün iyi olsun içinizi ferah tutun Allah’a sığının bol bol dua edin inşallah bişey olmaz🤲🏻
Ebrueylul18 Skn23 ayy inşallah canım ya çok iyi anlıyorum seni ben inşallah bu ay olur seninde benimde
Sevda-123 Skn23 bu testten bir defa yaptım ben hamileyim bak hamileyim diye diye gezdim evde😂 sonuç hüsran Rabbim hayırlı zamanda hepimize nasip etsin
Feridee07 Skn23 kuzu daha adetin de gelmedi ya adet gununde kaset test yap biraz sabret beta hcg tam olarak yukselmedigi icin cikmiyo benim cizgim gozle gorulmeyecek gibiydi zar zor gorunuyordu dusun :) kanda da 33 cikmisti yani cok yeni bi gebelik oldugu icin suan gorunmemesi normal. Yine de her ihtimale karsi hazir ol ama moral bozmak yok 🥰 dualarim seninle
Afraaaa Skn23 canm testini göremedim ama karın ağrısına takılma bende sen gibi dusunuyodum sanırım yine kimyasal olcak dedim ağrıdan dolayı ama kimyasalın ağrıyla hiç bı alakası yok ben bu gebeligimde de ağrıyı hala cekiyorum