hunilimom kuzeymomsss merhaba ilk etapta karnını iyice saran bişey olsa çok iyi olur ben normal bel korsesi kullanmıştım ama beni sıcakta kullanmak rahatsız etti bı kaç ay korse kullanıp sonra tayt kullanmak iş görür yada midene kadar çıkan kaymayan taytlardan olur
kuzeymomsss hunilimom ya bende termal korse var doktorum herhangi bir korse olur dedi acaba ilk onu mu kullansam. Birde doğum sonrası taytlar oluyor onları düşündüm
Mom07 Sezeryan dogum yapilirsa ameliyat yeri biraz iyilesen kadar takmayip ama sonrasinda hemen takilmadinda fayda var bence o gobek kalio cunku
hunilimom kuzeymomsss onlar para tuzağı eğer sarıyorsa o termal tayt seni işini görür en azından hem terler hem de karnını sikar
Hazalaskin Tugcemm61 bu arada owli korse Sezeryan yerine de uyumlu o kısım oyuntulu 😂 yani sezeryandan sonra da hemen kullanılır . Ay böyle de owli pazarlamacısı gibi oldum ama valla bende parayla aldım 😂
Deniz0011 Tugcemm61 ben sezeryanla dogum yaptim ayaga kalkma vaktum gelince doktor sakin korsesiz kalkma gobeyin buyuk kalir dedi😂 1 ay taktim ama tam gitmedi yinede var sanki 3-4 aylik hamileymisim gibi🥲😂