Melekbebek Kızlar dün boğaz ağrısı nedeniyle şehir hastanesinin kadın doğum aciline gittim normalde özele gidiyorum muayene için içeri geç bi bebeğe bakalım gelmişken dediler sedyeye uzandım iki dk geçmeden içeri vajinal muayene aldılar bana da kafanı çevir bakma dediler şok oldum resmen kadın yanımda muayene oldu ben orda bekledim ayy çok kötüydü cidden zaten en az yarım saat doktoru bekledim gelmek bilmedi orda ki hemşire de öksürme hapşırma sakın burda falan demeye başladı sinir oldum rezillik resmen
ayaniz Melekbebek dün mecburi sebeplerden haftasonu oldugu icin devlete gittim.. allah herkesin yardımcısı olsun devlete gitmek zorunda olanların.. ne hijyen vardı ne bişey.herkes üstüste vajinal muayene oluyordu koşarak kaçtım.umarm her devlet böyle degildir
Yenianneyimmm Melekbebek canım bende daha önce Mersin şehir hastanesine gittim aciline hiç öyle bişeyle karşılaşmadım aksine hem çok temiz hijyenik hemde doktor muayene ederken kimse yoktu
Pelin08 Melekbebek doktorun adi neydi hatirliyormusunuz acaba bende kayserideyim bikac defa acilde olumsuz tutumla karşılaştım ve acil olmasina rağmen cok bekledim malesef orasi öyle simdi emin oldum allah oralara düşürmesin
Melekbebek Yenianneyimmm zaten normalde kimsenin olmaması gerekiyor canım burda yaşanan tam.bi saçmalıktı resmen kaçtım ordan
NecipBernaSvey Canım cok gecmis olsun gecen bende aynı senin gibi hasta oldum önce devlete gittim hafta sonu olduğu icin tek bi doktor bakıyo ve bebeklerede o bakıyo yetiskinlerede bana sıra geldi girdim muayene etti ve dediği sey su senin normalde serum alman lazım vitamin ve ağrı kesici ama burda ne ağrı kesici var ne vitamin bos sıvı takabilirim onuda burda önermem hic hijyenik değil burası bitek parol yazabilirim dedi ve cıktık orda diğer bebeklilerede cocuk doktoru olmadığını söylememisler hepsi sıra bekliyo önce sonradan öğreniyolar millet cıldırdı
Melekbebek NecipBernaSvey bana da parolun serumu bitti hastanede dedi resmen şok oldum ya böyle yapıyorlar sonra niye özele gidiyor bu millet diyorlar
Yenianneyimmm Melekbebek evet olmaması gerek ben şuan devlet hastanesine gidiyorum doktora istediğim şeyleri soramıyorum normal muayenemde bile bu arada şehir hastanesinde değil şuan şehir değiştirdim burda bende o sorunu yaşıyorum Doğuma 2 ay kala özele gitmeyi düşünüyorum
Bskrt Melekbebek benm arkadaşm devlet hastanesinde hemşire Diyorki çoğu hastaya boş serum takıyorruz, ya da boş iğne yapıyoruz. Başım ağrıyo karnım ağrıyo diyenlere Geçmezse eğer gerçeğini yapıyolarmış
NecipBernaSvey Melekbebek aynen öyle de herkesin özele gidicek parası varmı bakalım benden daha ağır ağrılı hasta hasta gelse ona ne vericeklerdi merak ettim insan sağlığını hic önemsemiyolar kadın ne vitamin ne ağrı kesici var boş sıvı takarım onuda önermem hic hijyenik değil burası diyo e cocukları nasıl tedavi ediyolar ben anlamadım
Melekbebek Yenianneyimmm canım öyle kabul etmiyolar diye biliyorum en azından benim doktorum öyle bence şimdiden gitmeye başla imkanın varsa
Yenianneyimmm Melekbebek ya eşim yeni iş kurdu abisiyle ortak dolayısıyla maddi sıkıntı illaki oluyor istesem eşim hayır demez ama ben fazla yüklenmek istemiyorum kıyamıyorum ama en azından bu ayda bitsin daha sonra giderim 4 ay düzenli gitsem olur herhalde gideceğim doktor da belli alanında çok iyi birisi hemşire arkadaşlarım hepsi onu öneriyor bakalım be olacak
Melekbebek NecipBernaSvey tabi ki herkesin imkanı olmayabilir cnm ben şaşırdım burda da belirtmek istedim bu durumu