Bet7408 Kızlar cips yiyen var mı içimi rahatlatın benim kendimi suçlu hissediyorum ama vazgeçemiyorum
Gurbetkusu_43 Bet7408 İkinci hamileliğim. İlkinde de yedim bunda da yiyorum 😊 birşey olmadı çok şükür.
Emine233 Bet7408 ben de kendime engel olamıyorum. Ama gerçekten çok sağlıksız bebeğe bir şey olacağından değil de işte sağlıklı ürünlerle beslemek varken cips yiyince kendimi suçlu hissediyorum. Olabildiğince almamaya hatta cips reyonuna girmemeye çalışıyorum :)))
egkoz Bet7408 kilo alımının haricinde bir şey olmaz. Ben de yiyorum içiniz rahat etsin bi arkadaş günde abartısız 2 paket yiyordu sağlıkla doğurdu yani 😅
serpilctn Bet7408 hamilelikte bir kere bi paketi yarısını bugün yarısınıda diğer gun bitirmiştim 😀😀 ama bu aralar yine canim çekiyor 🤭🤭
Dlr48 Bet7408 balla bende arada canım isterse yiyorum yani paket paket yemediğiniz surece kucuk paketlerin sakıncası olmaz zaten okadar besını bebek almaz kendine diye dusunuyorum abartılmadıgı sğrece bu kadar sıkmayın kendinizi
Satiyeak Bet7408 benimde cok canim cekiyor aliyorum 1 kaseye koyuyorum biraz o beni idare ediyor kalanini baska zaman yemek icin sakliyorum.😂
Minnacksevdack Bet7408 canım isterse yiyorum ama abartmayacak şekilde. Belki haftada bir oda tamamı değil paketin.
Tugcesevimli Bet7408 birincisi hiç bı ise yaramıyor ne size ne bebeğinize,ben hamile kalmadan önce hiç yemezdim hamileliğimde çok canım istedi ayda bı kez çok az olmak şartıyla yedim ama arkasına hemen vicdanımı rahatlaticak şeyler yedim 😄😄 yemeyin ya gerek yok