19092021 Kızlar Detaylı ultrason yaptırırken vajinal muayene olan var mı bazı yerlerde rahim ağzı boyunu ölçmek için vajinal olarak bakılıyor yazıyor da merak ettim detaylıya giren vajinal muayene olan var mı
Deletedmom_78 19092021 ben girdim bitane cihazla bakıyolar sağ sol yumurtalıklara bakıyolar rutin işlem her gidişimde aynısı oluyor alıştım artık 😄
Merve_tna 19092021 bende girdim ama bende bakmadılar bende sizin gibi okumuştum internetten ama sadece karın bölgeme baktılar
kelebek_17 19092021 ben oldum 2 kere. üstten bakınca rahim ağzı kısa görünüyor, doğru sonuç için vajinal bakıyorlar.
Iambet Benim bebeğim uygun pozisyonda değildi doktor dönsün diye bayağı uğraştı yan yattım öksürdüm yürüdüm vs ama doktor göremediğim bir yer kaldı dedi ve detaylıda vajinal muayene de yaptı benim için herhangi bir sorun olmadı
Kubra10_ Evet ben de detaylı ultrasona girdiğimde vajinal muayene oldum rahim ağzı boyunu ölçmek için vajinal ultrasonla baktı
Papatyamm1 Ya ben vajinal muayene de çok utanıyorum şimdiye kadar erkek doktora muayene olmadım ama şimdi doktorum erkek yani geri kafalı değilim illa bayan doktor olacak demem ama bayanda bile utanıyorum.
3oglanannesi 19092021 özeller karından ölçüm yapıyor devlet te rahim ağzı alttan bakılıyor ama korkmayın hemen giriş kısmından bakılıyor zor değil
19092021 Bende çok çekiniyorum ya kendi doktorum Kadın normalde ama Detaylı doktorum erkek ikisine de çekiniyorum o yüzden sordum