Ozge Gamze__79 ben astral babyden söyledim kargoda şimdi inşallah pazartesi gelecek. Organik kumaş falan diyorlar bakalım göreceğiz.
Sibelosman Gamze__79 instagramda yaptırdım daha elıme gelmedi ama piyasaya göre hem güzel görünüyor hemde uygun 3 Lü tavşanlı tulum seri 112 TL Kargo da 12 gibi bişey sanırım
Merve_tna Gamze__79 butikbebecik instagram ☺️ Diğer sayfalara göre biraz daha uygun gelmişti bana parça sayısı olarakta 11 parçaydı 259 tl idi ve memnunum kumaşından
Miraras Ozge bende bayramdan once vermıstım geldı gayet guzel ama ilk elde yıkayın bebek sampuanı ile organık oldugu ıcın .
Ozge Gozi 12sinde verdim daha yeni vermişler kargoyu. Duyuruları vardı 10undan sonraki siparişler bayramdan sonraya kaldı diye
SevcanBal Gamze__79 Instagram’da sedefnakisevine yaptırdım yastık battaniye 10 lu hastane çıkışı 450 TL’ye bir ay içinde yspilfi 24 saat içinde teslim aldım resim atmayı bilmiyorum yoksa cicilerimiz çok güzel 🥰😊
Merve_tna Gamze__79 ![https://imgyukle.com/f/2022/05/08/RK2oKx.png] Böyle canım içindeki parçalar istediğin renkte yapıyor