Busakts Kızlar 34. Haftamdayım sanki regl olacak gibi belim karnımda sancılar var nstde de sancı çıkmıştı zaten . Bunlar doğum belirtisi midir doğum sancısı olup olmadığını nasıl anlarım ya da illa suyumun mu gelmesi lazım ? İlk doğumum hiç bişey bilmiyorum
Mom10_ Busakts 32+2 de ilk nst ye girmiştim hiç sancı vs çıkmamıştı .. 34. Haftaya girince bende de oldu ara ara .. burda bekleyeyim ben de … çarşamba randevum 35 +2 de bakalım ne çıkacak …
Masalelif Busakts benimde nst de sancim çıktı 32. Haftadayim ve şu an hala reyl sancisi gibi sancim var ve vajinamda aşırı ağrı ve batma var umarım erken gelmez .. sizin sanciniz yüksek miydi
Busakts Mom10_ evet benim de aynı şuan mesela hafif hafif ağrılar hissediyorum özellikle belimde 34. Haftada başladı bu hal tedirgin oldum ben de
Mom10_ Busakts dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok denilmişti ama sürekli oluryorsa doktora da danışın isterseniz bana ayakta çok kalınca yorulunca oluyor çünkü uzanınca geçiyor 🌸
elfkara Benimde bugün belime ağrı girdi aslında yoruldum galiba ayakta kalarak Dinlendiğimde geçti tabi de 34+6 benim de çarşamba kontrolüm vardı sancim çıktı ilk sonra çıkmadı tabi