Fadimeckrr Yarın 35 haftalık olacağız teyzeleri 🎊 Bizi neler bekliyor , kimler 35 haftalık oldu 🌷 Bu arada dayanamadım çalışamaz raporu aldım, şimdide evde canım sıkılıyor 😎😑😑
Gzm-- Fadimeckrr bizde 35 olduk,32 de izne ayrildim ben,gunler cabuk geciyor valla bisey anlamiyorum az kaldi doguma artik sayili gunler😇
gizorel Fadimeckrr 35+5 olduk 👶🏼 Bacaklarım arasında ağrı var , nefes almak zorlastı biraz 🥺onun dısında bir problem yok. Bebegn harketleri yatınca asırı güclü hissediyorm her an cıkacak sanki 😅 bakalım ne zaman doğacaklar
Haticekaya1808 Fadimeckrr bizde 35+2 olduk nefes darlığı yalancı kasılmalar uykusuzluk ödem ne ararsan var canım 32. Hafta da izine ayrıldım sayılı günlerimiz kaldı hayırlısı ile yavrularımıza kavuşalım inşallah 🙏
yeliz0624 Biz 35+6 olduk. Güzel geçiyo inşallah seninde öyle su gibi geçer bacak aramda çok ağrı var ama doktor bebek kanala girmek üzere ondan artık olur dedi bakalım neler olacak senin nasıl geçiyo
Fadimeckrr yeliz0624 ayaklarımın ağrıması dışında herşey güzel , hemen gelsin istiyorum bakalım bu hafta kontrolde ne kadar çıkacak kilosu boyu onu merak ediyorum , karnım bazen çatlayacak gibi oluyor 🤪🎊😎