Yonca-erol @Karelinannesi canım ben de dedom hadi çift maske taktım kendimi de korudum ama ses beni ürkütüyor çok. Belki gidilir hiç de bişi olmaz rabbim korur ama ben galiba bu şekilde konserden zevk alamam korkuyla
Yonca-erol @Sedefege iyi yapmışsın canım belki biraz rahat olmak lzm sakınan göze çöp batar malum yine de korkuma engel olamadım maalasef
Annesininkurabiyesi Yonca-erol kendini iyi hissediyorsan gitmelisin hasta değil hamilesin dikkatli ol ve tadını çıkar doğum saniyeler içinde gerçekleşen bi olay değil sonuçta baktın rahatsızlanıyorsun evine gidersin 😊
Kubrakrs81 Yonca-erol 29+3 yetim saha dün konserdeydim ve hiçbir sorun yaşamadım tabiki senin gibi tercihine kalmiş artık
Elvanguzel Yonca-erol ben olsam gitmem çarpan olur diye korkarım bir kere yaşadım bunu bebeğimin plesantasi da kanama olmuştu bir hafta hastanede yatmistim siz bilirsiniz yinede
Elvanguzel Yonca-erol ben olsam gitmem çarpan olur diye korkarım bir kere yaşadım bunu bebeğimin plesantasi da kanama olmuştu bir hafta hastanede yatmistim siz bilirsiniz yinede