Yonca-erol doğumdan üç gün önce düğündeydim. Hatta bir hafta önce de başka düğündeydim. Doğumdan bir gece önce olsa yine giderim konsere bugünler geri gelmiyor sonuna kadar tadını çıkar
32 haftalık hamileyim siz olsanız konsere gider miydiniz ?
Yonca-erol giderim bu kadar herseyden uzak kalmayalım boşverin gidin
Yonca-erol Ben olsam gitmezdim o haftada canım. Biri çarpabilir, sarsabilir. Kalabalık ortam covid hala devam ediyor. Herşeyi geçtim sesten etkilendiklerini biliyoruz bebeklerin, dolayısıyla erken doğum riski olabilir strese girebilir. Kısacası ben riske atmazdım 🙏🏻💐
Yonca-erol ben gittim bence gidilir 😊
Yonca-erol 26 haftaligim ilcemizde altay konseri vardi smdi ordan geldim suan dinpeniyorum 2 saat ayakta kaldim
@155598 evt Allah’a bırakmak lazım bazı şeyleri şimdiden panik oluyoruz annelik zor 😊
@Karelinannesi canım ben de dedom hadi çift maske taktım kendimi de korudum ama ses beni ürkütüyor çok. Belki gidilir hiç de bişi olmaz rabbim korur ama ben galiba bu şekilde konserden zevk alamam korkuyla
@Sapsikanne oh sefaniz olsun rabbim koruyor ama yine de ses korkutuyor beni
@karakiz1 iyi yapiyosun dinlenin rabbim bilir her şeyi yine de insan tirsiyo😊
@Sedefege iyi yapmışsın canım belki biraz rahat olmak lzm sakınan göze çöp batar malum yine de korkuma engel olamadım maalasef
@Denzk siz de haklisiniz valla ne diyim rabbim korusun miniklerimizi
Yonca-erol kendini iyi hissediyorsan gitmelisin hasta değil hamilesin dikkatli ol ve tadını çıkar doğum saniyeler içinde gerçekleşen bi olay değil sonuçta baktın rahatsızlanıyorsun evine gidersin 😊
Yonca-erol tercih meselesi tabi ki😊
Yonca-erol 29+3 yetim saha dün konserdeydim ve hiçbir sorun yaşamadım tabiki senin gibi tercihine kalmiş artık
Yonca-erol ben olsam gitmem çarpan olur diye korkarım bir kere yaşadım bunu bebeğimin plesantasi da kanama olmuştu bir hafta hastanede yatmistim siz bilirsiniz yinede
Yonca-erol ben olsam gitmem çarpan olur diye korkarım bir kere yaşadım bunu bebeğimin plesantasi da kanama olmuştu bir hafta hastanede yatmistim siz bilirsiniz yinede
Yonca-erol Harbiye’de oturma düzeni var ayakta değilse bişey olmaz ki bence keyfini çıkar