Ruzgarperisi Nskyhn Amin çok teşekkür ederim.🤲 Bütün bebişler sağlıkla gelsin onları bekleyen ailelerinin yanlarına insallah 🤲👶
Deletedmom7373700 Nskyhn ah amin inşallah hepimizin sağlıkla gelsin yavruları 🙏🏻 Bekliyorum gazsa çıksın diye ama yok 😂 ama tabi biliyorum imkansız hissetmem bu haftalarda bekliyorum bakalım heyecanlı 🥲🤭
Nskyhn Deletedmom7373700 bence kendini dinlemeye devam et çünkü ben gazdır diye kendimi bir saldım hiç umursamadim belki daha önceden hissederdiiim 🤣🤣
Hapyymami55 Nskyhn bebekdir canım böyle karınca gibi çok hafif hisediyorsun bit bit bit boyna bı tarafda hareket ediyor djdjdj
Deletedmom7373700 Nskyhn ayy gidiyim de biraz bebetomla konuşayım belki şu garip anasına acır da bi tekme bi yumruk çakıverir hissederim 😂😂
Tazeanne0134 Nskyhn yok canım.gaz değildir artık bundan sonra ara ara hissedersin sağlıkla gelsin bebeğin zaten 25 hafta ve sonrasında unutmaz bile o hareketleri 😂🤭🥰🧿
Tazeanne0134 Nskyhn valla canım oğluma hamileyken hiç durmazdı şimdi kızım olacak Allah’ın izniyle gece ne oğlum rahat uyutuyor ne kızım ne dışardaki duruyor ne içerdeki 😂🤭 buna şükür ama
Nskyhn Deletedmom7373700 öyle bedava olmaz rüşvet vermen lazım 😂😂😂 bı çikolatayı gözden çıkar tabi yiyorsan umarım canını da cektirmedim
biranneeeeeee Nskyhn aynı haftadayız bende dün hissettim. Senin hep bir taraftan oluyor benim genelde sağda ama bazen aynı anda hem sağda hem solda bişey hissediyorum
biranneeeeeee Hazalaskin peki aynı anda hem sağ hem solda hareket hissettim ben 18.hafta bende sizin hep tek tarafta mı yolda sizde de aynı anda iki yerde hissediyor musunuz
Hazalaskin biranneeeeeee olabilir canım 13-14 cm falan bebeğin şuan ellerini ayaklarını aynı anda hareket ettirmiştir belki zıplıyor gibi mesela 🥰