Sonyazzz Citlenbik merhaba bişey soracaktım doğumunuz sezaryen mi oldu olduysa karnınıza basma oldu mu?
Citlenbik Sonyazzz normal doğum oldu karnıma basma derken normal doğumda biraz karnının yukarısına basıyorlar onu mu soruyorsunuz
Sonyazzz Citlenbik nasip olursa bu ay başlıcam gitmeye doktor arayışındayım buradan bakınıyorum öyle 🙂
Citlenbik Sonyazzz hulusi bilgi ve ultrason olsun en iyisi ciddi kısa öz konuşur her saat telefonuna ulaşırsın ama kadın doktor illa olsun dersen en iyi mine inan kadınlarda çok net söylerim başka doktor arama sakın o kadar söylüyorum
Sonyazzz Citlenbik Mine inanı çok duydum ama randevu bulmak sıkıntı diyorlar, Hulusi beyide araştırcam çok teşekkür ederim 🙂
cansu1998_ auroraa92 Bende ona randevu aldım nasıl biri acabaaa başka doktora gidiyordum memnun kalmadığım için değiştiricem
auroraa92 cansu1998_ ben çok memnunum. Çok beyefendi. Başka doktorlarım da oldu ama beyefendi sıfatı en çok semavi beye yakışıyor. Kanamalarım oldu çok yardım etti.
cansu1998_ auroraa92 Çok sevindim sizin adınıza inşallah hayırlı sağlıklı şekilde doğumunuz da olur. Hangi doğumu daha çok destekliyor acaba sezaryen mi vajinal mi?
auroraa92 cansu1998_ ben ikiz gebeyim normal doğumu kendim istemiyorum zaten. O yüzden konuşmadım doğum şeklini