arkadaslar bir kere buraya yazdim hatta 8 gunluk bebegim var ve burda benim gibi ilk hamileligini yasayan cogu arkadasim benim gibi bir ton soru isaretiyle geziniyor bu blogda ama yanlis bilgi cok bunh anladim hanimlar ben size bir kac birsey soyliyeyim bize burda denilenin aksine
- 0130030 yazi okudum burda sordum asla ikna olmadım ya suyum gelirse anlamam diye korktum arkadaşlar denilen dogruymus meğer su cidden anlasilmiycak gibi değilmiş ya 😳 kova dokuyorlar sanki kafanızdan ilik su akıyor sizden benden bir anda geldi yarım litre
sonra doğuma kadar geldi ara ara siz birsey yapmıyorsunuz o kendi geliyor bir anda ve nişan ilk nişan geliyormus evet buda doğru nişan kahverengi geldi hemde pütürlü pütürlü ama herkesde renki farklı tabi
-epidural sanilan aksine agri falan kesmiuor ne suni sancida nede dogum esnasinda doktorumda boyle demisti zaten ama ben epidural denedim malesef
- depent pet mutlaka 2 paket alin dogum sonrasi icin !
-ilk gunler dikkat edin vucudunuzu dinle yin goguslerinizden az sut gelip eger agriyor atesleniyorsa hemen bir emzirme danismanina yada dogum yaptiginiz hastaneye gidin ben yanlis emzirmekden sut kanallarimi tikamisim 4 gunde 🤦🏼♀️
- hastane cantaniza mutlaka rezene cayi koyun cidden sut artirriyor aninda
- nolur nefes egzersizleri calisin normal dogumcular mutlaka havlu terlik sicak dus icin hastane cantaniza koyun
hastane cantaniza bebek icin ben sacma bulurdum ama 3 takim kiyafet cidden lazim oluyormus
- 5 adetten az bez asla koymayin cantaya
- lutfen yeni acemi anneler emzirme danismanlari izleyin hastanelerin ucretsiz danismanlarindan bilgi alin dogru pozizyonllarla ilgili ben yanlis pozizyonlw emzirdim 4 gun ve evladim kilo verdi zor bela teknigi ôgrendim
- her memenin pozizyonu farkliymis bunu anladim benim 105 beden buyuk gogusluyum farkli ama dogru olani sukur buldum
- cidden dogru 7 gunde 10 kilo verdim emzirmek verdiriyormus cunku o an cok terleniyor
- emzik asla vermem demeyin ben cok dedim 7. gunde verdim sadece gece sakinlesmesi icin sakinlestirici etkisi dogruymus bebek zaten atiyor hemen alismiyor yanj
- asla baskasinin yaninda emzirmeyin bebeginizi ve baskalarins aldiris etmeyin
- burdakiler kanip kiyafetleri 3/6 ay aldim ve sonuc hic birsey cocukda tam durmuyor hersey emanet altlar hep dusuyor 🤦🏼♀️ 1-3 ay pantolonlar taytlar alin derim
- muslimler 💖 harika kullanisli bol bol alin kundaklamak bebegi onla cok ferahlatici
- havuc surly tatlilar dereotu gunde iki kere banyo rezene cayi bunlar sutu artiriyor bence ben duzenli ki yemek yiyen duzenli l uyuyup uyanan suan biri degilim bunlari yemegi icmeyi ihmal etmiyorum sadece ve sutum yok sansrken masallahlasmaya basladi
- emzirme yastigini sacma buluyordum yarin alincak listemde var
- sleepy bio 2 numara yeni doğana oluyormus bana burda olmaz demislerdi ve 1 numara aldirmislardi saolsunlar ama o aldigim 1 numara ile bu iki numara sleepy aynı kalib ve sleepy cidden cok guzel bence
benden bu kadar umarimm harika bir doğum hikayeniz ve sureciniz olur canım anneler 💖🧚🏼♀️ hepiniz saglikla yavrularınizi kucaginiza alın insallah