benimmdunyamm Senemturan evet canım bende wee aldım deniyecem olmazsa avent alırım sonuçta çokda ucuz birşey değil yani boşu boşuna alayım
benimmdunyamm Ziba bence wee dene canım belki alır bende wee aldım dün direk avent almicam kullanmazsa çöp yani boşa para vermiş olacaz kıyafet falan olsa giyilir edilir ama biberonu emziği kullanmazsa napim
Civcivim000 Estrella ben de mamayı bırakabilsem bi 🤦 epey azalttık ama sütüm uykusuz kalınca falan hemen azalıyor bebeğim emmek istemiyor çok dolu olmayınca mecbur mama veriyorum bir çözemedim şu işi
Estrella Civcivim000 benim de bazen boş geliyor herhalde sinirleniyor diğer memeyi veriyorum sonra gidip birseyler yeyip oyle emziriyorum maama vermiyorum
Civcivim000 Estrella ağlamıyor mu peki benimki çok yaygaracı 🤦 yeter ki sussun diye istikrarlı olamıyorum
ikicocukmeselesi benimmdunyamm canım ben oğlumda biberon nuk kullandım emzikte wee baby tutmuştu, şimdi kızıma emzik mamajoo aldım biberonda chicco
Aysh89 Ben wee nin yeni doğan cam biberonunu aldım, 2 adette nazar boncuklu set olanı vardı onu aldım neler ne olmaz die sütüm gelirde ihtiyaç olmaz inşallah