Sedaaa95 Kızlar merhaba, 15+2 günlük hamileyim. Ailem farklı bir şehirde oturuyor ve onların yanına gitmek istiyorum ama yol 13 saat sürüyor neredeyse. Riskli bir durumum yok ama korkuyorum gitsem tehlikeli olur mu beni gibi uzun yolculuk yapanlar var mı?
MerveEbru Sedaaa95 bende tam 15. Haftamda 17 saatlik bi yolculuk yaptım tabiki doktora danışarak ve onay alarak. Sağlıklı bir gebeliğim olduğu için sorun teşkil etmedi. Ama molalarda hep yürüyüş yaptım ve ayaklarımı uzattım sıksık yanım boş olduğu için.
Sedaaa95 depsizoo Keşke olsa ama yok ki ya uçak ya otobüs. Uçakla gitsemde olduğum şehirde havaalanı yok birde onun için başka yere gideceğim ordan oraya derken yine 6 7 saati buluyor uçak bile olsa 🙄
Rmysa0308 Sedaaa95 ben daha önce boş gebelik geçirdiğim için doktorum progesterona baktırmamı istedi sonucu gösterdim öyle çıkabilirsin demişti iki saatte bir mola verin demişti bi de
Sedaaa95 Rmysa0308 Ben gitsem eşimle gidemem ki tek gideceğim o da ya otobüs ya uçak onlarda da mola doğru düzgün verilmiyor bile 😔
Sedaaa95 tupbebekannesi123 Farkındayım sabretmem lazım ama çok bunaldım artık burada. Ailemden kimse de yok eşimin ailesi var ama onlarla da çok görüşmüyorum baya yalnızım bunaldım o yüzden gitmek istiyorum. Annem sabret 1 aya biz gelelim diyor bilmiyorum 😔
Rmysa0308 Sedaaa95 bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım başka doktorla konuştuğumda da yolculuktan hiç bişe olmaz demişti mesela bana.hepsi farklı bişe diyor iste .olacak olan her turlu olur zaten 🤷🏻♀️
Sedaaa95 MerveEbru Eğer gidersem bende öyle yaparım dedim molada yürürüm ayaklarımı uzatırım tekli koltuk alırım zaten. Doktorla konuşacağım inşallah sorun olmaz der
Merveofs Ben ilk eczane testiyle öğrendiğimde uçakla gitmiştim ve 6 haftalıkken arabayla dönmüştüm bir şey olmadı şükür ama bu haftaları bilemiyorum canım doktoruna danış için rahat etsin 😊
Sedaaa95 Merveofs Salı çarşamba gidip görüşeceğim sorun olmaz inşallah giderim baya bunaldım çünkü benim için çok iyi olur gidebilirsem
egkoz Ben bayramda 9 saatlik yola gittim geldim sorun olmadı doktoruma da sorduğumda riskli gebelik olmadığı için sorun olmayacağını söylemişti.
Sedaaa95 egkoz Benimde çok şükür riskli değil o yüzden gidebilirim gibi geliyor çünkü ben hamile gibi bile değilim normal hayatıma devam ediyorum daha bulantım bile olmadı ondan sanki sorun olmazmış gibi geliyor
Merveofs Sedaaa95 anlıyorum seni ben de kontrole gidince sorucam artık ben de çok sıkıldım biraz aileme gitmek istiyorum
Jadeksc Sedaaa95 24.haftamda idari izine başlayip 12 saatlik yol geldim. Gelirken cok rahatti bir sıkıntı yaşamadım.Önümüzdeki haftaici 36+3 gibi ayni yolu donecegim ama doktoruma danistim tabi. İki saatte bir mola vererek kendi aracimizla gidecegiz. Cok yoruldugum bir yerde bir otelde bile kalmayi planlayarak yola cikacagiz.
Sedaaa95 Jadeksc İşte benim eşimle gitme şansım yok otobüs ya da uçak var o yüzden düşünüyorum. Eşimle gidebilseydim çok rahat olurdu benim içinde sürekli kola verirdik ama otobüste falan öyle olmuyor 🙄