egkoz Hanımlar merhabaaa 12+4teyiz doktordan yeni geldik bi tahmin yaptı ama çok emin olamadı onun için söylemeyeceğim onu ama anlayanlar sizce, Kız mı Erkek mi? 🤭😅
Tospikannesiiiii egkoz benim 12 de erkek gibi hissettirdi 14 de çıkıntı var kızda diyemem erkek de dedi 15 de başka doktora gittim kıza benziyor haftaya gel netleştirelim dedi 🤣
egkoz ruya-11 çok emin söylemedi ilk haftalarda kızların klitorisi ile karışabilir de dedi o yüzden bilemiyoruz ki 😅
ruya-11 egkoz size de erkek tahminin de bulundu dimi😄 doktor söylemeden 1-2 saniye önce ben bir çıkıntı gördüm ama dediğin gibi çok karıştırılıyor haftaya kesinleşecek inşallah
ruya-11 egkoz ay ben olsam giderim yine kontrol randevusu dahilinde hem ücret tekrar ödemiyorsun ondan haftaya tekrar çağırdı doktor
egkoz Tospikannesiiiii o zaman o da tahmin değil de gönlümüz olsun diye bi söylem olur yüzde elli yüzde elli 😅😅
Ezgiiss Bu kadar erken kız bebeği tahmin edemiyorlar benim 11 haftada erkek gibi demişlerdi şimdi 16 dayız kesinleşti ☺️ Tabi kız veya erkek sağlıkla doğsun bebeklerimiz