Sedef1802 Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim ama çok ciddi baş dönmelerim var 10 günü geçti ama hiç geçmiyor günlük hayatimi etkiledi. Tansiyon 10a 6. Doktorum normal diyor ama ben çok korkuyorum sanki beynim anlık donuyor.aranizda yaşayan varmı 💚
MDeniz42 Sedef1802 Vertigo olabilir mi canım bi araştır manevraları var internette videolarını izleyip yapabilirsin
Selencnbz Sedef1802 geçen haftalarda 1 hafta falan benim de oldu. Sonra anladım ki güneş yapıyor bana ama böyle felaket . Yere kapaklanıyordum. Tansiyon herşey normaldi. Ame ben o zaman 32 haftalıktım. Şimdi geçti gündüz güneşte kalmıyorum.
Sedef1802 @Zeynppppp evet olabilir bnmde çok düşüyor bugün çok döndü aşırı bir şekilde bayılacak gibi oldum ölctugumde 9a 4tü. Siz kaç haftaliksiniz.hala devam ediyormu baş dönmesi.
Zeynppppp Sedef1802 şu an 16 hafta içindeyim benim düşünce 7 4 oluyo sizinki yine iyiymiş benimkine göre 😭
Sedef1802 @Zeynppppp benimde düşüyor canım 9lar 10lar bana nur nimet.6ya 3,7ye 3lere düşüyor.doktorunda ebeninde tek dediği şey ayaklarını duvara kaldır dedi yükseğe daha hızlı toparlarsın dedi.tuzlu ayran yasak dedi ödem yapar diye.
Zeynppppp Sedef1802 ben sürekli serum taktırıyırum ödem umrumda değil zaten olmadıda bişi daha serumda geçiçi
Sedef1802 @MDeniz42 sanmıyorum canım benim tansiyon düşüklüğü ve birde şekerim çok düşüktü enson 45 ti tahlilde.ayin 24ünde doktora gidecem randevum var doktor şeker yüklemesi yapalim öyle konuşalım bu konuyu dedi.
Sedef1802 @Selencnbz evet güneş mahvediyor geçenlerde bende güneşte kısa mesafe yaptım yürüdüm o gün iflah olmadım.benim hem seker hemde tansiyon düşük buda beni mahvetti. Tokluk sekerim en fazla 88 oluyor tatlı yediğim halde.
Zeynppppp Sedef1802 doğurduğumuz gün geçiyo diğer hamileliğimdede çok çektim 😃 kuş gibi oldum herşey geçti gitti