Yahya_ gamzecevik1 ilk dogumumda bana da çıkart dediler bende ben göremem o zaman değince tamam çıkarman gerekirse eşin tutsun dediler eşim yanımdaydı dogumda ama çıkar demedikleri için çıkarmadım inş size de demezler 🙂
Dark gamzecevik1 hiç bişey kalmıyor. Ama ekipten rica ederseniz bebeni göreceginiz an tak çıkar yaparlar bence
Pcoslubiranne gamzecevik1 3.5 yil once dogum yaptim.Direkt aklima bu geldi cikartmasam olmaz mi bebegimi tam goremem dedim tamam dediler.Siz deneyin yine de.
gamzecevik1 kuzeymomsss çoook üzüldüm şuanda ben oğlumun ilk doğduğu an yüzünü görmek istiyorum. 11 12 derece gözlük kullanıyorum. Takmadığım sürece oğlumu görmem imkansız🥺
Guzucuk25 gamzecevik1 benim gözümdeki rimeli bile sildirdiler bende anlamadım.ne alaka millet porselen makyajla doğuma giriyo gözlüğüde çıkartırlar herhalde
Guzucuk25 gamzecevik1 ya iki dogumumda da sildirdiler dedim herhalde prosedür bu sdc rimel yani kalem falan hicbisi yok tavana bakıyorum zaten ne saçma şey diye şaşkınlıkla.suratlarina bakmıştım 😀😃