Sumeyyenurc GEBZE DE ÖZEL HASTANEye gidenler KADİN DOGUMCUNUZ BEBEGİNİZİ RENKLİ GOSTERİYORMU HANGİ DOKTOR da renkli doppler var lutfen SOYLER MİSİNİZ
Havanur72 Sumeyyenurc gebzede cogunda yok dıe biliyorum bende rarıcada oturuyorum ama pendik te cuneyt beye gdıyorum o renkli verıyo muayenede 150 tl
cileklicookie Sumeyyenurc canim gebzede bulamadim valla ne ilk gebeligimde ne bunda Suan medara müge hm gidiyorum Soley hanimin renkli dediler bi sefer ona gittim yok yani Özel muayne klinik.olan yerleri.bile aradim burcu cetinkaya olsun akin azman olsun yok valla Detayliyi nerde yaptircaksiniz konuyla alakasiz ama haftam yaklasiyor bulamadim uygun bir yer
Ecceee Sumeyyenurc bebeğinizin eşi öndeyse boşuna renkli usg aramayın, benim doktorumun var ama bebek eşi ön tarafı kapattığı için arkaya doğru bakıyor hep, bi kere bile doğru dürüst göremedik yüzünü 😅 gerçi önde olsa şimdiye kadar söylemiş olurlardı size
Meyysaa Sumeyyenurc Ben Yüzyılda Seher hanıma gidiyorum her muayene de renkli gösteriyor çıktı olarak vermese de telefonla çektiriyor fotoğrafı doğum da normal olursa eşimi alabildiğini söyledi çok da seviyorum kendisini :)
Sumeyyenurc Minik181818 evet merkezde yok merkez prima dada yok ve aradim tum gebzedeki hastaneleri canim hicbirisinde yok hepsi detayliya randevu almaniz lazim diyor ama benim baska sehirlerde oturan ozele giden tum arkadaslarim diyor ki ben her randevumde hem renkli hem renskzi goruyorum iki fotografindan da veriyor doktorum diyorlar cok uzuldum bukadar kapsamli gorunen hastanelerde nasil olmaz renkli doopler diye
cileklicookie Havanur72 pendik hangi hastane canim Biede detayliyi nerde yaptirdin yada yaptirdin mi gebzedeyim ama detaylim.yaklasiyor uygun bir yee bulamadim Ist pendik tuzla kartala falan gecebilieim arabam var
Sumeyyenurc Havanur72 yaa canim hangi hastane lutfen soyler misin hem renkli hem renksiz mi gosteriyor bebegi iki renktende fotosunu veriyor mu en son care artik bende oyle yapayim bari hangi hastane canim bilgilendirirsen cok sevinirim gebsedeyim tum ozelleri aradik hepsi ayni sehi soyluyor detayliya randevu almaniz lazim renkli icin diyolar dalga gecer gibi. Tum arkadaslarim baska sehirlerde bebegi hem renkli hem renksiz goruyorlarmis iki fotosunu da aliyolarmis ozel hastanelere gidiyo onlarda biz neden goremiyoruz yani icerde bes dk durup cikiyoruz renkli gorebilmek bizimde hakkimiz sonucta
Sumeyyenurc Havanur72 ve iyi bir doktormu canim o doktor hastane iyi mi dogumu orda mi dusunuyorsun tavsiye edermisin yani kendince orayi bana sence iyi biyermi
Sumeyyenurc cileklicookie canim vallahi cok sinir oldum tum arkadaslarim hem renkli hem normal goruyorlarmis her randevusunda bunun icin cok uzuldum onca para verip gorememek cok kalp kirici birde demekeri yokmu dalga gecer gibi tum hastaneleri arayip sordum dediler kindetayliya randevu almaniz lazim renkli gormek icin oldu ben her ay ozaman 750₺ vereyim cok mantiksiz herkes 200 tl bverip normal muayenede goruyormus bebegi hem renkli hem siyah beyaz fotograf aliyolarmis cok uzuldum buna cidden
Sumeyyenurc cileklicookie canim 750 merkez prime da degayli ultrason ben normalde merkez prime da muayene oluyorum aslihan dr ya ama detayli icin yuzyil hastanesine gittim gebzede ahmet murat diye bir doktor var yuzyilda 650 tl en ucuz orasi verdi oraya yaptirdim renkli bitek orda gordum bebegimi az bir sey ama herkes baska illerdeki arkadslarim normal randevusunda bebegi renkli renksiz gorup fotograflarini aliyomus cok uzuldum baska biyere gitmemiz sart sanirim her randevuda cidden uzuldum ya
cileklicookie Sumeyyenurc ay keske bizde renkli görsek vlaho 330 ödüyorum her seferinde muayne icin hak ediyoruz bizde bence Ins vardir gebzede ya bende cok isterim renkli görmek
Havanur72 Sumeyyenurc pendik kaynarca cihan tıp merkezi cuneyt bey ben 2 bebegı dede ona gittim benim acımdan cok iyi deytaylısıda 450 TLdi
Havanur72 Sumeyyenurc orası toçp merkezi dogum Baska k hastanede yaptırıyor ama dogum dada ona gdıcem 30 haftadayım
Sumeyyenurc Havanur72 bu senenin fiyatlari mi bunlar peki canim . Birde yani nasil davraniyor iyi birimi peki oyleyse eger gitmeyi cok isterim
Sumeyyenurc Havanur72 hangi hastane de yapmayi dusunuyorsun canim peki dogumu ona karar verdinmi nereyi dusunuyorsunuz
Sumeyyenurc Havanur72 muayeneye eşinizi va aliyormu o doktor ya da doguma aliyor mu dogum paketleri varmi
Havanur72 Sumeyyenurc evet bu senenın 2 ay once yaptırdım. 10 gun once muayene oldum yanı ben begenıyorum herseyı soyluyo benim İcin ıyıler