Mizgin09 aşırı saçma valla. Aynisi bende de oldu benim bir kızım var bir kızım daha olsun istiyordum Allah biliyor ama erkekmiş bebeğim soranlara da doktorlar erkek dedi dedim sadece oglum oluyor oğluşum geliyor moduna girmedim zaten alışamadım uzun süre erkek bebek fikrine ben soranlara da oğlan deyip geçtim yani. Arkadaşım tutturdu kızdır o kordonu pipi sanmışlardır ben de hayırlısı olsun diyorum kız inatla aman alışveriş yapma özenip mavileri alma sakın kız çıkarsa üzülürsün falan dedi ben de doğsun alışveriş yaparız dedim. 3 boyutlu video görüntüsünü alınca da o videoyu durumuma koydum mucize diye paylaştım. Yani genel manada bir bebegin anne karninda büyümesinden 6 aylık bir bebek görüntüsünden bahsediyorum belli yani kız direkt msj attı pipisini gözüme soktun anladık erkek diye pipi falan yok bu arada görüntüde normal kafası vardı yüzü görünüyordu. Kızım sen hasta mısın dedim benim 2 kızım var diye hava atıyorsun dedi ben de ben hava atıyorsam Allah benden sorar ama sen art niyetle bakıyorsan her şeye erkek çocuğa da hasret kalırsın soyliyim sarıl kızlarına salaklık yapma dedim sustu