_ozlmm Kızlar merhabaaa bugün cinsiyet öğrendik ve oğlumuz oluyormuş :) ve isim arayışına başladım aslında aklımda Kayra var ama yine de araştırıyorum daha güzel bulurum belki diye sizden ricam böyle anlamı güzel çok duyulmamış bi erkek bebek ismi :) Ali Mehmet gibi koymak istemiyorum etrafta çok var çünkü :) şimdiden teşekkür ederim 🙏🏽
Muhasebeciana _ozlmm bir oğlum olsaydi şayet buğra alp olucakti ismi 😃 1 kere duyduk esimle hastanede kizimizi kontrole goturdugumuzde buğra alp bebek diye seslendiler biran noluyor dedik esimle birbirimize bakipta 😃 duyunca daha da hosumuza gitmisti 😃
Deletedmom727271 Gece, Mutlu, Yankı, Koza, Giray, Görkem, Gökay, Aren, Uygar, Anıl, Eren, Eray, Vefa, Bartu, Bora, Alar, Deha, Cesur 🧸
Muhasebeciana _ozlmm gunumuzdeki isimlerde artik anlam bakilmiyorki 😃 benim kizimin adida bade anlamina baktiginsa şarap demek ama baska kaynaklardada arastirdigin zaman ilahi aşk demek 😃 yani her kaynakta yazan farkli
_ozlmm Aylinakkaya bana uzun gibi geldi sanki ama ben iki isim sevmediğim için de olabilir bilmiyorum 😂