Mrvsmt2502 ben 30martta doğum yaptım. İkinci bebekler daha rahat oluyor derlerdi gerçekten öyle. İlk bebeğim gece gündüz uyumaz, üstüne ağlardı sürekli. Çok yorucu geçmişti ilk 3 ay, daha sonra gece gündüz ayrımı öğreniyorlar, sabah çok erken uyandırdı yavaş yavaş saat 7 ye çektim, akşamda 8 de uyutuyordum bı saati buluyordu uyuması bu nedenle akşam 9 çektim saati uykuus varsa 15 dk uyurdu. Gündüz iki uyku ve toplamda 2-3 saat uyuması iyidiir. İkinci bebeğim karnı top alti temizse ve gazi aşırı yoksa uyur uyumaya devm eder. Size tavsiyem her gün banyo yaptırmanz ben öyle yapıyorum. Sabah 10-11 gibi banyo yaptırıyorum, akşamüstü kadar rahat uyur, tabi emzirme ve alt değişikligi yapıyorum, banyo rahatlattı için uykuya geçişi kolaylaşıyor. Aynı zamanda banyo, gaz sancısı gidermesi yardımcı oluyor gibi geliyor, oldukça rahatlıyor. Şu an uyku rutini ve saati belirlemeniz zor, belli belirsin uyur uyanırlar, gece gündüz belli değildir. Biraz daha sabırlı olun gaz sancısı bittikten sonra veya sancı yoksa takip edersiniz 2 aydan sonra bakarsınız duruma göre aynı saatte uyanmasi ve aynı saatler uyumasına yardımcı olur veya o ayarlamalari yapmaya başlarsınız 👍