Annevecanliblog Özel hastanede yakın zamanda doğum yapan kızlar covid testi yaptırdınız mı zorunluluk kalkmış diye duydum?
mavisim32 Annevecanliblog benim de cuma günü doğumum var . Dün son kontroldü aşım olup olmadığını sordular 1 doz aşım vardı gerek yok teste dediler 😊
zeymoms Annevecanliblog 10 gün sonra doğumum var bugun doktora sordum covid testi zorunluluğu yok artık dedi bana
Nur1slemecioglu Biraz önce hastaneden aradılar beni covid testi zorunluluğunun kalktığını söylediler ama her yerde öyle mi bilmiyorum
Tgbaktas Salı günüözel hastanede sezeryan olcam pazartesi test istediler canım anestezi doktoru istiyormuş mecburmuş istersen devlette ücretsiz yaptır dedi ama zorunlu dedi
Annevecanliblog Tgbaktas hımmm anestezi testi okey zorunlu da demek ki o zaman insiyatife mi bıraktılar ki
Limonzeytin Arkadaşlar bende doğuma eşleri alıyolarmı artık onu merak ediyorum varmı yakın zamanda doğm yapan. Pandemi diye eşleri doğuma almıyolardı. Benımde ağsts sonu görünüyor şuan doğum hastane tam net bişey diyemiyor.
Naazli Limonzeytin ben doktoruma sordum bunu. Sezaryen olursa almıyoruz ama normal doğum olursa girebilir dedi. Hastaneye ve doktora göre değişiyor sanırım bu
Muhasebeciana Annevecanliblog zorunlulukmu varmis ? Ben covidin ilk ciktigi yil dogum yaptim ozel hastanede kimse benden test mest istemedi de en patlak donemlerinde 😃
Muhasebeciana Annevecanliblog benim dogum yaptigim hastanede özel hastaneydi canim benden istememislerdi 2020 yilinda covidin ilk ciktigi yil dogum yaptim covid 2020 martta cikti ben eylulde dogum yaptim sezeryan 😃 bizim hastaneden istemiyorlardi hatta ozellikle sormustum istiyomusunuztm test diye belirti varsa yapiyoruz demisti doktorumuz e sendede hic birsey yok belli halinden demisti. Yani her hastane istemiyor ozaman yada il il degisiyor 😃