GriMavi Kızlar bebegim hep sağ tarafta hareket ediyor yani tekmesi kıpırdaması hep orda sol tarafta hiç bi hareket yok 8 alıgım Ne bilim normal mi İlk gebeligim bilmiyorum da sormak istedim Ayakları falan o tarafta mı acaba
ebrulegarci GriMavi benimde ilk gebeliğim bebeğim hep solda duruyor hareket ediyor 20 haftalık hamileyim kasık ağrılarım çoğaldı hareket etmekten zorlanıyorum
Merro GriMavi 35. Haftadayım 1 haftadır sağ bel boşlugumda yan yatıyo muhtemelwn ayaklarıda yan tarafımda aynı durumdayızz
Tazeanne0134 GriMavi normal canım büyüdükçe hele her yerde daha çok hissediyorsun ebrulegarci senin çok erken başlamış 30lu haftalarda napacaksın canım
Limonzeytin GriMavi Benım bebeğim baştan beri sağa yerleşmişti hep sağdaydı ilk hareketleri falanda şmdi 24 haftadayım sağ sol orta heryerden vuruyo hissettiriyo😁 24 ten snra heryere geçiyomş
Minigin_annesi0 Benimde 30. Haftaya kadar hep sol taraftaydı günüm yaklaştıkça hep sağda hissettim hep sağa toplanıyo sol taraf boş kalıyo karnım yamuluyo😂
GriMavi Merro aynen bende öyle düşünüyorum ayakları filan orda sanırım 🙈 23 27 haftalıkken soldada olyodu bazen de şimdi hiç olmuyor Büyüdügü için olabilir aynen🙂
Biroglanannesiii GriMavi Canım benim oğlumda sürekli sağda hareket ediyor başı sağda benim bebeğimin ayaklar solda solda bazen hissediyorum ama çoğunlukla sağımdan vuruyor oralarda uğraşıyor 😂